RRETH NESH

HBS Kompani shpk-Philips Elektronic është kompani e formuar më 1998, së pari si Serviser i mallrave elektro-teknikë. Në vitin 2001 duke hapur shitore të mëdhaja, PHILIPS Elektronic filloi me tregëti të Teknikës së bardhë dhe import të elektroshëpiakeve dhe u bë eksportues i autorizuar dhe distribues i markave PHILIPS, ICF, ISITAS dhe CONTI. Aktiviteti ynë përfshin shitjen me shumicë dhe pakicë të teknikës së bardhë të TV dhe audio, aparate kuzhine, aparate për kujdesin personal, ngrohje, karburant të ngurtë dhe aparate për ftohje. Në shitoret tona shiten të gjitha markat botërore të teknikës së bardhë dhe elektroteknikës, dhe njëkohësisht posedojmë edhe rrjet servisi personal në të gjithë republikën.

HBS Kompani shpk më 2010 filloi me prodhim të materialeve të paketimit:

 • Tuba kartoni,
 • Fletë plastmasi,
 • Shirit ngjitës transparent,
 • Shirit krepi dhe qese letre (ushqimore).

Duke ndjekur zhvillimin e tekmologjisë dhe nevojat e konsumatorit sot HPS Kompani është njëra nga kompanitë udhëheqëse në kuadër të aktivitetetit të saj. Kompania posedon Certifikatë kualiteti. Me punën e suksesshme të ekipiti të ri të të punësuarve, me vetura personale, dërgimi në kohë zhvillojmë rrjet të gjerë tregëtar të klientëve në të gjithë Republikën dhe marketin Europian.


Fokusi ynë është kënaqsëi e klientëve dhe konsumatorëve tanë, duke ofruar prodhime cilësore, risi nga marketi ndërkombëtar.


Besimi në vlerat tona, qasja në punë, klientë të kënaqur e bëjnë të mundshëm rritjen dhe zhvillimin tonë afatgjatë.


HBS Kompani shpk: në zonën industriale Zdunjë, Gostivar ka 5.200 m2 prej të cilave 1.200 m2 hapësirë e mbyllur dhe në qytetin e Gostivarit ka 2 shitore me nga 400 m2.

Adresë

St. Bull. Vëllezërit Ginoski nr. 29
1230, Gostivar Maqedoni
zdun Zona Industriale Zdunje - Gostivar

KONTAKT

тел/фах:  +389 42 218 301
моб: +389 70 251 212
+389 70 682 711
+389 71 979 918
+389 70 207 805

Na ndiqni

logo2-2.png
Copyright © Elkom Group 2024. | web design | hosting solutions | www.elco.eu.mk

Search