HBS KOMPANI
histori e shkurtër

HBS Kompani shpk-Philips Elektronic është kompani e formuar më 1998, së pari si Serviser i mallrave elektro-teknikë.

Në vitin 2001 duke hapur shitore të mëdhaja, PHILIPS Elektronic filloi me tregëti të Teknikës së bardhë dhe import të elektroshëpiakeve dhe u bë eksportues i autorizuar dhe distribues i markave PHILIPS, ICF, ISITAS dhe CONTI.

Aktiviteti ynë përfshin shitjen me shumicë dhe pakicë të teknikës së bardhë të TV dhe audio, aparate kuzhine, aparate për kujdesin personal, ngrohje, karburant të ngurtë dhe aparate për ftohje. Në shitoret tona shiten të gjitha markat botërore të teknikës së bardhë dhe elektroteknikës, dhe njëkohësisht posedojmë edhe rrjet servisi personal në të gjithë republikën.

Image

HBS KOMPANI
prodhim

Proizvod 1
Proizvod 2
Proizvod 3
Proizvod 4
Proizvod 5
Proizvod 6

HBS KOMPANI
tregtisë

Proizvod 1
Proizvod 2
Proizvod 3
Proizvod 4
Proizvod 5
Proizvod 6

Bashkëpunëtorët Tanë

Qëllimi ynë kryesor është t'ju këshillojmë së bashku të gjeni zgjidhjen më të mirë për ju
kur bëhet fjalë për produkte të çdo lloji.

Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Adresë

St. Bull. Vëllezërit Ginoski nr. 29
1230, Gostivar Maqedoni
zdun Zona Industriale Zdunje - Gostivar

KONTAKT

тел/фах:  +389 42 218 301
моб: +389 70 251 212
+389 70 682 711
+389 71 979 918
+389 70 207 805

Na ndiqni

logo2-2.png
Copyright © Elkom Group 2024. | web design | hosting solutions | www.elco.eu.mk

Search